Fashion insider in jury Holland’s Next Topmodel

Bastiaan van Schaik is het nieuwe jurylid en de nieuwe coach in Holland's Next Topmodel. Hij vervangt daarmee Carli Hermès en Ruud van der Peijl, diehet populaire programma in de derde reeks verlaten. Van Schaik noemt zichzelf de 'fashion insider', doordat hij over heel de wereld modeshows bijwoont. Bovendien is hij actief bij talloze modebladen en -programma's. De andere juryleden zijn Karin Swerink, Daphne Deckers, Mariana Verkerk en Rosalie van Breemen. Het derde seizoen moet veel harder, Amerikaanser en bijkans nichteriger worden. Vanaf 22 oktober bij RTL 5

Zie ook:
- Ruud 'King of Style' van der Peijl gewipt bij Holland's Next Topmodel
- Ook Carli Hermès weg uit jury Holland's Next Topmodel
- Anna uit Dames in de Dop doet gooi naar Next Topmodel

1 Reacties // Reageer

One thought on “Fashion insider in jury Holland’s Next Topmodel

  1. Dario

    Ik ben blij dat mijn oud-klasgenoot Bas toch nog goed terecht is gekomen, zo zie je maar wat je met een MEAO-opleiding allemaal kunt bereiken. Helaas had ik geen Vespa scooter toen, maar ja, ik ben ook niet homosueel geworden.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>