Meisje ‘met gezwel op haar hoofd’ eerste afvaller HNTM

En we zijn begonnen! De eerste aflevering van Holland's Next Topmodel zit er op. Het was een fraai schouwspel. Na de filtering van ruim 7 duizend meisjes naar 12 finalistes waanden de modellen-in-de-dop zich al in een paradijs. De productie had zes kamers in Hotel Arena voor de meisjes gereserveerd, vol luxe en weelde. Natuurlijk zat er wel een addertje onder het gras.

Na het inchecken werden de meiden uitgenodigd voor een rondvaart. En bij het eindpunt, een bouwvallige keet, zagen ze hun koffers met inhoud weer staan. "Echte modellen beginnen onderaan de ladder, zonder luxe", aldus de uitleg van presentatrice Daphne Deckers.

Met name Cecilia zat te vuilbekken voor de camera. De vloer was smerig, ze had geen zin om schoon te maken en de douches waren afschuwelijk. "Drie druppels water om je te wassen, dan weer heet zodat je je verbrand, dan weer koud waardoor je staat te rillen."

De eerste fotoshoot was door Jeroen Mantel, die de plaatjes schoot die als persmateriaal gebruikt worden. Het idee was om een politie line-up na te bootsen. Dat ging soms goed, soms niet. Model Iris had last van een koortslip. Coach Bastiaan vond dat verschrikkelijk. "Ik heb wel eens meegemaakt dat een meisje daarom weer terug op het vliegtuig werd gezet." Het lukte Iris ook niet om koket te poseren ("Ik verstond telkens kroket.")

Het laat zich niet moeilijk raden dat Iris het veld moest ruimen. Dat werd niet via de officiële eliminatie gedaan, maar door doodleuk haar bed weg te halen en geen foto van haar neer te leggen. "Hé hallo, ik heb een gezwel op mijn hoofd en het ging gewoon niet. Ik ben niet verrast", aldus de weinig ambitieuze Iris.

Nog elf meisjes over. Aan het einde van de aflevering ging ook een rookverbod in. Zeker een bron van frustraties in de komende afleveringen.

Monique, Nana en Sophie:

Iris, Kassandra en Lily:

Anna, Anne en Carmen

Cecile, Cicilia en Shardene:

Zie ook:
- Dìt zijn de meisjes van Holland's Next Topmodel III (Foto's)
- Catwalk lopen op de Afsluitdijk in Holland's Next Topmodel III
- Anna uit Dames in de Dop doet gooi naar Next Topmodel

10 Reacties // Reageer

10 thoughts on “Meisje ‘met gezwel op haar hoofd’ eerste afvaller HNTM

 1. Bart

  haha wordt een geweldig seizoen! Wat een types…

  Ik vind Lily, Monique en Kassandra momenteel de beste

    /   Reply  / 
 2. Jeroen

  Was dat ene meisje afgelopen zaterdag niet ook al in Idols?

    /   Reply  / 
 3. David

  Ja, Shardene heeft ook auditie gedaan bij Idols.

    /   Reply  / 
 4. Sjon van der Roggelkamp

  Mijn medeleven gaat uit naar het gezwel

    /   Reply  / 
 5. Bart

  Ik ga voor Sophie!

    /   Reply  / 
 6. Pludefax

  Wat een irritant wijf die Kassandra.

    /   Reply  / 
 7. Rick

  Iris deed me nogal denken aan Amy Winehouse en dat is geen compliment, ze zag er mannelijk uit, had een rare stem en gedroeg zich ongeinteresseerd. Terecht dat ze moest vertrekken.

  Kassandra heeft een prachtige uitstraling, komt als een van de weinigen intelligent over en heeft een unieke schoonheid. Wat mij betreft een kanshebber op de titel!

  Monique ziet eruit als een potentieel nieuw topmodel, ze ziet eruit als de meeste topmodellen van nu. Klassiek, maar toch ook sensueel. Qua persoonlijkheid heb ik nog niet zoveel van haar meegekregen. Toch verwacht ik van haar dat ze het ver gaat schoppen in deze wedstrijd.

  Anna kenden we al als winnares van Dames in de Dop, waar zij naar mijn mening een van de mooiste meisjes was. Naast de andere 11 topmodellen in spe vind ik haar niet zo’n prachtexemplaar meer en bovendien zag ze er in de eerste aflevering erg travo-achtig uit met al die make-up! Anna heeft in tegenstelling tot de meeste andere aspirant-modellen weinig tot geen ervaring, maar is daarnaast wel weer bereid zich aan te passen (zoals we al eerder konden zien in Dames in de Dop) en heeft erg sterke gezichtscontouren. Vooral haar jukbeenderen springen eruit op de foto hierboven!

  Shardene is een enorme flapuit die een beetje leeghoofdig overkomt, maar wel een zwaar verleden met zich meedraagt. Het is wel iemand met een erg open en sprekend gezicht dat naar perfectie neigt en een prachtig lichaam. Mocht ze nou ook nog fotogeniek zijn, dan zal ze in ieder geval wel bij de laatste 5 eindigen.

  Lily en Nana zijn 1 pot nat. Allebei komen ze uit Ghana, hebben dezelfde gezichtsbouw, zijn precies even lang, schelen 1 jaar, hebben dezelfde kleur ogen en beide dames bezitten een niet al te florissant gebit. Ze verschillen dan ook niet zoveel in hun kwaliteiten als topmodel. Het gezeur en OH MY GOD geroep van Lily is trouwens wel behoorlijk irritant. Hoe deze meisjes het gaan doen in de competitie is moeilijk te zeggen. Wel denk ik dat 1 van de 2 in ieder geval binnenkort het huis gaat verlaten, omdat ze teveel op elkaar lijken en zo dus niet goed uit elkaar te houden zijn.

  Over de overige meisjes heb ik niet zoveel te zeggen. Cecilia rookt te veel (wat nu niet meer toegestaan en is dus voor discussies gaat zorgen) en heeft een grote bek, maar ziet er naar mijn mening niet uit als een topmodel. Carmen ziet eruit als een dunne en minder mooie kopie van Scarlett Johanssen en bij Cecile krijg ik sterke associaties met Carice van Houten. Sophie is de jongste van het stel. Over het algemeen hoort zo iemand wel op te vallen, maar in deze eerste aflevering is ze mij helemaal ontgaan.. Toch is bovenstaande foto niet van slechte kwaliteit.

  Nu ik zo mijn oordeel vel over deze dames valt het me op dat de meesten van nature niet echt wonderschoon zijn, maar dat ze bijna wel allemaal een erg grote bek hebben.. Zouden ze hier op gekozen zijn? Aangezien de presentatice en jury volgens RTL te weinig Amerikaans en nichterig was, zouden de topmodellen misschien ook wel meer interessante figuren moeten zijn om te volgen.. In ieder geval ga ik deze 3e serie weer op de voet volgen en verwacht ik veel ellende onderling.. Vooral van persoonlijkheden als Kasandra, Anna, Lily, Cecilia en Carmen ga ik veel ruzies en strijd verwachten.

  Over de presentatie wil ik trouwens ook nog iets kwijt.. Begrijp namelijk nog steeds niet zo goed waarom Yfke ingeruild moest worden voor Daphne..
  Al was Yfke Sturm dan een stijve hark, Daphne Deckers vind ik ook maar niks.. Ze probeert de bitch te spelen, heeft ontzettend veel rimpels, heeft niet zo’n uitgebreid cv als Yfke en veel minder internationale allure als Yfke. Bovendien is ze zeker ook geen geweldige presentatrice. Ze hadden beter Renate Verbaan of Frederique van der Wal als presentatrice kunnen kiezen. Echte vooruitgang tov de presentatie van Yfke heb ik in deze eerste uitzending nog niet echt gemerkt..

    /   Reply  / 
 8. lizz

  rick..dan ga je toch gewoon NIET kijken..ipv teveel te zeuren over van alles

    /   Reply  / 
 9. Franka

  Ik vond dat Daphne het prima deed.

  Renate had ik trouwens ook een goeie keuze gevonden, maar die is al druk met “Project Catwalk”.

  Frederique heb ik ooit als presentatrice van een “Elite Model Look” meegemaakt + dat was absoluut géén succes: nog houteriger dan Yfke…

    /   Reply  / 
 10. Maaike

  Ik vond die Iris wel iets schattigs hebben maar volgens mij had ze er helemaal geen zin in. Ze was gewoon heel erg stil..

  Die geplamuurde barbiepop van een Anna mag er van mij wel uit. OMG, das toch geen model?!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>