Holland’s Next Topmodel naar modewalhalla New York


De meisjes van het nieuwe seizoen Holland’s Next Topmodel vallen met hun neus in de boter. Het buitenlandreisje voert namelijk naar New York, een waar modewalhalla. Maar voor een ticket naar die metropool moet er eerst in Nederland keihard gewerkt worden. En moeten de meisjes zich natuurlijk overgeven aan die gevreesde makeover. Al in de eerste aflevering gaat de schaar in flink wat kapsels.

De meiden die hadden gehoopt alleen nog maar in designer kleding te lopen of in een mooie model mansion te verblijven, komen bedrogen uit. Hardwerkende modellen wonen namelijk niet in riante villa’s, maar in kleine appartementen zonder luxe. Vanuit hun nieuwe onderkomen moeten ze zichzelf op de kaart zetten binnen de fashion scene.

Wekelijks worden de meiden beoordeeld door de jury, bestaande uit presentatrice Anouk Amulders, May-Britt Mobach, Dirk Kikstra en een wisselend jurylid. Fred van Leer is ook dit seizoen de coach.

Holland’s Next Topmodel, 21.30 uur, RTL 5

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>