Modellen-avond RTL 4: Los Angeles decor HNTM


Het regent weer potentiële modellen op RTL 5, waar een nieuw seizoen Holland’s Next Topmodel begint en ook I Can Make You a Supermodel terugkeert op het scherm. Los Angeles is dit keer het decor van de talentenjacht voor modellen. De redactie heeft 13 meisjes geselecteerd die een gooi mogen doen naar de titel – en dus kans maken op een ticket naar de westkust van de Verenigde Staten.

Volgens RTL ligt de lat uitzonderlijk hoog dit jaar. “Schoonheid alleen is niet genoeg. In de strijd naar de top draait het ook om professionaliteit, flexibiliteit en overtuiging. Als tijdens de traditioneel gevreesde metamorfose dan ook blijkt dat een van de meiden haar lange haar niet wil opofferen, is de jury onverbiddelijk.”

Wie de metamorfose doorkomt, stapt al op het vliegtuig naar Los Angeles, volgens de zender een booming stad als het aankomt op fashion. Anouk Smulders presenteert, de jury bestaat uit hoofdredacteur May-Britt Mobach, fotograaf Dirk Kikstra en een gastjurylid. Fred van Leer is de modellencoach.

Aansluitend gaat Paul Fisher zijn gang in I Can Make You a Supermodel, waarin hij meisjes op straat scout en ze klaarstoomt voor een carriere op de catwalk.

Holland’s Next Topmodel, 20.30 uur, RTL 5
I Can Make You a Supermodel, 21.30 uur, RTL 5

1 Reacties // Reageer

One thought on “Modellen-avond RTL 4: Los Angeles decor HNTM

  1. Cees

    Titel van bericht, RTL 4 ?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>