Doek valt voor America’s Next Top Model

America’s Next Top Model houdt ermee op. Na 22 seizoenen komt er een einde aan de modellenjacht op televisie, maakt bedenkster Tyra Banks op Twitter bekend. “Ik voel dat de tijd rijp is. Dat jullie foto’s voor altijd fierce mogen zijn. En blijf smizen”, zegt ze, waarbij smizen een term is ontstaan in haar programma: lachen met alleen je ogen.

Het Amerikaanse kanaal The CW bevestigt het einde van de serie. “America’s Next Top Model was een succesvolle franchise voor twee televisiezenders, eerst op UPN en daarna op The CW. Het was niet alleen een kijkcijferhit maar ook een globaal fenomeen in de popcultuur.”

De laatste aflevering is in Amerika in december te zien.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>