Loiza gedoodverfde winnaar Holland’s Next Top Model?

Wordt het Celine, Lisa, Loiza of Rachel die zich de winnares van het tiende seizoen van Holland’s Next Top Model 2015 mag noemen? Vanavond wordt in een live-uitzending vanuit Studio 21 het oordeel geveld. De presentatie is in handen van Anouk Smulders.

Gisteren hield Carlo Boszhard in Carlo´s TV Café alvast een pol onder de kijkers. Daaruit bleek dat Loiza met een overweldigende  meerderheid van de stemmen op 1 stond. 53 procent van de stemmen waren voor het blonde model. Liza kreeg 27 procent van de stemmen, Rachel 12 en Celine eindigde op een vierde plek met 8 procent van de stemmen. Celine, die geen blad voor de mond neemt, reageerde: ‘Ik ben blijkbaar niet zo geliefd.’

Heeft Loiza echt de beste papieren in huis? We gaan het vanavond zien. De winnares gaat naar huis met een contract bij Touché Models ter waarde van 50.000 euro én een cover bij Amayzine.com. Holland’s Next Top Model, vanavond om 20.30 uur op RTL 5.

 

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Loiza gedoodverfde winnaar Holland’s Next Top Model?

  1. Top model

    Seizoen 10 is weer een leuk seizoen van Next top model. Zowel de kandidaten als juryleden maken het leuker die jaar.

      /   Reply  / 
  2. Vinn

    Loiza is de leukste persoonlijkheid, heeft ook alles in huis om model te worden maar toch twijfel ik of ze echt de beste is, zelf vind De 3 andere beter op fotos staan etc. Ik hoop dat Rachel wint.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>