Toch doorstart America’s Next Top Model

In oktober 2015 wordt bekend dat na 22 seizoenen de stekker gaat uit America’s Next Top Model. Bedenker Tyra Banks meldt dat ze in overleg met tv-zender The CW denkt dat de koek op is. Maar vandaag is er goed nieuws voor de fans van het modellenprogramma: er komt een doorstart. Zender VH1 ziet grote mogelijkheden voor de tv-klassieker.

“We zijn blij om America’s Next Topmodel terug te brengen om het opnieuw uit te vinden voor een compleet nieuwe generatie”, meldt Chris McCarthy namens VH1. Wanneer de hernieuwde show te zien is, is nog niet duidelijk.

Tyra Banks zal niet meer meewerken als presentator, wel is ze achter de schermen betrokken als producent. Tyra: “Na het creëren van een geweldig wereldmerk, ben ik erg blij dat de show een nieuw leven krijgt. Ik heb het te druk met nieuwe dingen, dus ik zal een nieuwe host voor jullie vinden.”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>