Anna Nooshin jurylid in Holland’s Next Topmodel

Niet alleen Fred van Leer treedt toe tot de jury van Holland’s Next Topmodel, ook vlogger Anna Nooshin gaat de meisjes beoordelen. Anna, ook bekend als lifestyle-deskundige in RTL Boulevard, is in het nieuwe seizoen van Holland’s Next Topmodel te zien als jurylid. Eerder deze week maakt RTL 5 al bekend dat gebruik van social media meegewogen wordt in het oordeel, en daar kan Anna zeker haar zegje over doen.

Zie ook:
- Kandidaten HNTM beoordeeld op social media-gedrag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>