Poetsbeurt RTL 5-klassieker Holland’s Next Topmodel


Het is samen met Expeditie Robinson één van de langstlopende programma’s op RTL 5: Holland’s Next Topmodel. En na al die jaren is het sprookje voor topmodellen nog altijd niet uitgekauwd. De komende weken volgen we 12 meiden in hun weg naar de catwalks. In een opgefriste formule.

Want een beetje model moet meer kunnen dan een sterke gezichtsuitdrukking tonen en strak over die catwalk lopen. Als voorbeeld voor miljoenen consumenten moet je ook je social media op orde hebben, dus wordt het gebruik hiervan nu ook beoordeeld door de jury.

Vanaf het allereerste begin worden de meisjes in het diepe gegooid. Castings, go sees, fotoshoots, catwalkshows, work outs en 24/7 bezig zijn met jezelf als merk. Van een uitdagende kalendershoot met knappe mannelijke modellen tot een catwalkshow in lingerie op de immense steigertrap in Rotterdam. De ene dag moeten de meisjes hun hoogtevrees overwinnen tijdens een shoot hangend aan de Euromast en de volgende dag worden ze geacht koel en sereen te blijven als ze compleet worden nat gegooid met ijskoud water. De jury bestaat naast presentatrice Anouk Smulders uit Fred van Leer, fotograaf Alek Bruessing en vlogger Anna Nooshin.

Holland’s Next Topmodel, 20.30 uur, RTL 5

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>