Social media doorslaggevend in finale Holland’s Next Topmodel


De finale van Holland’s Next Topmodel ziet er dit jaar anders uit dan in voorgaande jaren. Drie finalisten zijn al bekend: Akke Marije, Noor en Emma. Maar van de lichting meisjes dit jaar keert er één terug in de finale via een wildcard. Zij heeft zich het sterkst geprofileerd op sociale media, een belangrijke pijler in HNTM anno 2016.

In de finale-uitzending lopen de vier over de catwalks in creaties van Zyanya Keizer en Spijkers & Spijkers. Daarnaast is er een haute couture-ronde ontworpen door Edwin Oudshoorn. Anouk Smulders presenteert de finale, Rick Brandsteder staat haar bij voor een backstage verslag. Optredens zijn er van Kraantje Pappie, Fais en Jayh.

Het is dit jaar aan de kijker om te beslissen welk meisje wint. Dat heeft er in het verleden wel eens toe geleid dat het meisje met de meeste likeability er met de zege vandoor gaat, in plaats van het meisje dat het meest een model benaderd. Maar in een tijd van sociale media is ook dat de kracht van de consument.

Holland’s Next Topmodel, 20.30 uur, RTL 5

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>