Anna Nooshin zit presentatie Holland’s Next Topmodel wel zitten

Wordt Anna Nooshin de nieuwe presentatrice van Holland’s Next Topmodel? Sinds afgelopen seizoen is ze al als jurylid te zien, en nu Anouk Smulders en Fred van Leer zijn opgestapt bij de talentenjacht is er een vacature. Anna zegt zelf officieel nog niets te weten, maar ze ziet de klus zeker wel zitten.

“Ik kan wel zeggen dat ik het heel leuk zou vinden. Ik kijk Topmodel al vanaf het begin”, vertelt ze bij Carlo’s TV Café. Praktische bijkomstigheid is dat Anna onlangs een contract met RTL heeft getekend, waarbij specifieke klussen nog niet zijn genoemd. “Laten we wel zijn, ik kom net kijken”, zegt de YouTube-ster bescheiden.

Dat hoeft geen bezwaar te zijn. Yfke Sturm, die het allereerste seizoen heeft gepresenteerd, had geen presentatie-ervaring. En ook Anouk Smulders heeft verder nauwelijks andere tv gepresenteerd.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>