Anna Nooshin nieuwe presentator Next Topmodel

Een droom komt uit voor Anna Nooshin: ze presenteert het nieuwe seizoen van Holland’s Next Topmodel. In het najaar keert de titel terug op RTL 5, zij het in gewijzigde vorm. Voor het eerst mogen niet alleen meisjes maar ook jongens zich opgeven. Holland’s Next Topmodel wordt dus een strijd der seksen.

Dat is tamelijk uniek te noemen; het format wordt streng bewaard door de Amerikanen, onder leiding van Tyra Banks. Maar van de Nederlandse editie hebben ze een hoge pet op: goed geproduceerd en met goed resultaat qua modellenmeisjes. Het schijnt zelfs dat de Nederlandse editie wel eens als voorbeeld wordt gestuurd naar andere landen, die het programma ook willen maken.

Nu staan de kijkcijfers van het langlopende programma in de Verenigde Staten onder druk. Wellicht dat Nederland dus als proeftuin wordt gebruikt voor de rest van de wereld: slaat het aan als ook jongens mee mogen doen? Ik kan me zo voorstellen dat je qua reality veel kanten op kan, want wie weet ontstaat er wel een romance in het modellenhuis.

Anna zelf is door het dolle met deze klus. “Vanaf het moment dat Holland’s Next Topmodel werd uitgezonden ben ik een trouwe kijker. Om dit programma dan jaren later zelf te mogen presenteren is werkelijk een droom die uitkomt. Ik vind het te gek om deze uitdaging samen met RTL aan te pakken en -hoewel ik het ook erg spannend vind- ga ik me de komende maanden voor de volle honderd procent inzetten en kan ik niet wachten op de opnames.”

1 Reacties // Reageer

One thought on “Anna Nooshin nieuwe presentator Next Topmodel

  1. Farborough

    In de V.S zijn er al meerdere seizoenen met jongens en meisjes geweest, de nederlandse editie is helemaal niet uniek hier in

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>