The Big Q gaat afvallen in Raymann is Laat

Quintis RistieDe naam Quintis Ristie zal niet veel bellen doen rinkelen, maar ‘die Surinamer uit de Lassie reclame’ of ‘The Big Q uit Raymann is Laat’ klinken al heel wat bekender. De acteur groeit langzaam uit tot een bekende Nederlander. Gisteren was hij te gast in De Zwoele Stad, het zomerprogramma van AT5. Daar vertelde Quintis dat hij in het nieuwe seizoen van Raymann is Laat een afvalpoging gaat doen. Ondanks het feit dat zijn overgewicht hem totaal niet in de weg zit.
Sterker nog; het lijkt zijn handelsmerk geworden. "Ik heb al eens eerder vet laten wegzuigen in Raymann, maar dat vond ik toen zo zonde, dat ik het weer heb opgedronken", vertelde Quintis gisteren. Dat was enkele seizoenen terug en in scene gezet. Dit keer gaat het om een serieuze poging, al gaf Quintis meteen aan dat het van hem niet echt hoefde.

Ook zo benieuwd hoe Jörgen Raymann dit aankondigt? Wordt het een knipoog naar de vele afval- en gezondheidsprogramma’s op tv, of laat hij Tante Es de dikke Surinamer aanpakken?

Zie ook:
- Talpa bestelt tweede seizoen politieserie Van Speijk

1 Reacties // Reageer

One thought on “The Big Q gaat afvallen in Raymann is Laat

  1. Ge

    afvallen met waterkrachtstraal als met quintis in uitzending 15 oktober 2006 waar kan dat?
    groeten Ge

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>