Interviewprogramma Jeroen Pauw: Vijf Jaar Later

Vijf jaar geleden nam Jeroen Pauw een reeks interviews op. De bedoeling was om na vijf jaar deze personen opnieuw te interviewen en te confronteren met hun uitspraken van toen. Dat gaat helaas niet bij iedereen lukken. Theo van Gogh is helaas komen te overlijden. Maar het programma Vijf Jaar Later gaat er wel komen.

De NPS zendt Vijf Jaar Later in december uit. De gasten die aan bod komen zijn Jan Marijnissen, Reinout Oerlemans, Katja Schuurman en Theo van Gogh. Jeroen zelf laat zich interviewen door Daphne Bunskoek, met wie hij langere tijd een relatie heeft gehad. Klinkt als een interessant programma!

17 Reacties // Reageer

17 thoughts on “Interviewprogramma Jeroen Pauw: Vijf Jaar Later

 1. michel

  Ja lijkt mij ook erg leuk.

  Vind dat ze bij Bnn ook terug moeten komen met het elftal. 11 jongeren laten hun leven filmen. In de 1e en de laatste aflevering werden ze geintervieuwd door Bridget en Jeroen. Zou leuk zijn omn nog zn serie te maken omte kijken hoe het nu met deze 11 jongeren gaat. En voorafgaand de eerste serie even herhalen. Deze werd zeer onregelamtig uitgezonden en op een raar tijstip (na 23.00u) zodat bijna niemand het heeft gezien.

    /   Reply  / 
 2. Taco Klevering

  Wat een ongelooflijke eikel is die Oerlemans. Het interview liep voor geen meter. Jeroen, jij hebt uitstekende scherpe vragen gesteld. Die Reinout zal wel gestrest zijn, een heel verschil met 5 jaar geleden. Volgende keer moet je iemand die geen zin heeft in een gesprek de hand schudden en afscheid nemen.
  Dan kort je het gesprek maar in.

  Groet, Taco.

    /   Reply  / 
  1. an

   Met het helemaal met je eens, hij zat er bij alsof hij die Jeroen wel eens een lesje wilde leren.Het enige wat hij heeft bereikt is dat hij overkomt als een zelfingenomen rijkeluisjongetje

     /   Reply  / 
 3. John

  Had een heel andere kijk op Reinout Oerlemans, wat heb ik me vergist ! Wat een vreselijk arrogant mannetje is dat. Je zag hem zichzelf opvreten van ergernis gisteravond. Deze over het paard getilde yup wist niet waar ie moest kijken.
  Prima programma van jeroen Pauw!

    /   Reply  / 
 4. Marc

  Reinout, wil je je alsjeblieft laten nationaliseren tot Amerikaan en je nooit meer in Nederland vertonen?

    /   Reply  / 
 5. Nanny van den Berg

  Ik had het programma opgenomen, ben toch blij dat ik het gezien heb.
  Jeroen, jehebt het prima gedaan. Ikzelf had zo’n arrogant figuur als Reinout Oerlemans zo over de tafel getrokken. Wat is die man wantrouwend en arrogant. Ontzettend moeilijk om daar een gesprek mee te voeren. Jeroen prima, complimenten.

    /   Reply  / 
 6. mirjam Herstel

  Gisteren ook het programma gezien.. WAT een gesprek met Reinout zeg, Ik kreeg het helemaal benauwd toen ik er naar keek… Tjeetje, Reinout als je er niet meer aan mee wil werken moet je dat aangeven… Hij liet gewoon niks van zichzelf los… En heeft het zogenaamd helemaal gemaakt in zijn ‘resort’ Beverly Hills!!! pfff.. nou, nou..
  Waar is zijn humor gebleven? 5 jaar geleden lachte hij nog… zeker achtergelaten in ‘The States’ …pfff

    /   Reply  / 
 7. andrea

  Het was niet zozeer arrogantie of wantrouwen wat wij zagen bij Reinout Oerlemans, alswel iemand die finaal dichtklapte tijdens dit interview; een soort black out kreeg alsof het een mondeling eindexamen betrof. Dat zou je inderdaad niet verwachten van iemand die CEO is van zo’n internationaal bedrijf als eyeworks. Ik vond Reinout helemaal niet arrogant, maar juist iemand die tijdens dat interview steeds kleiner en kleiner werd. Tenenkrommend..eerlijk gezegd.
  Ik ga het zeker nog een keer terugkijken bij ‘programma gemist’. Jeroen Pauw had hier wel degelijk ook aandeel in.
  Er werd en wordt in ieder geval over gesproken over dit gesprek, en dat is per slot van rekening toch het doel van programma maken…? Als ik het programma nog een keer bekeken heb, kom ik er nog op terug, maar dan over de rol van Jeroen als vragensteller. dikke groet.

    /   Reply  / 
 8. Jeantine

  Wat hebben wij (en vele anderen) ons dood geërgerd aan het televisie optreden van Reinout Oerlemans gisteravond bij Jeroen Pauw. Hij had er overduidelijk geen zin en dat voor een televisieman pur sang. Voelt zich aangevallen over het feit dat hij meer zakenman is dan bezig met de inhoud van televisie. Terwijl dit de waarheid behelst. Want als je bezig ben met de inhoud doe je ook je best om er een succes van een programma waar je de hoofdrolspeler bent te maken. Wij vinden het gewoonweg sneu voor Jeroen Pauw die vreselijk zijn best doet om er een gesprek van te maken maar elk woord eruit moet slepen. We zijn blij dat we niet in de studio zaten want naar wij aannemen hebben wij het beste nog gezien, wat sneu voor die mensen die daar zaten om een ogenschijnlijk leuk interview/gesprek te volgen.

  Als leek wilde wij ook wel graag weten waarin Eyeworks onderscheidend is tov andere tv-producenten maar helaas kan niet eens de CEO van het bedrijf dit vertellen. Slechte zaak.
  Hoe kan je zo een bedrijf leiden c.q. groot maken.

  Er was geen enkel stukje enthousiasme al vanaf de 1e minuut niet. We keken terug naar een stukje relatie en kinderen en er kwam amper een reactie. Jeroen Pauw maakt nog een grapje wat dacht je ik moet nog snel even trouwen deze zomer, maar ook daar kon geen spontane reactie vanaf. Erg triest.
  Mogelijk dat hij last had van een Jetlag ofzo, maar zeg dat dan gewoon hij is notabene tv-maker. En dat zou je na zo’n interview niet zeggen.

    /   Reply  / 
 9. thomas

  de ware aard van dhr. oerlemans kwam naar boven, zijn naaste omgeving kent hem niet anders, gelukkig ziet nu ook Nederland wat voor persoon hij is

    /   Reply  / 
 10. Bas

  Ik vond het juist fantastisch dat gevecht tussen Jeroen en Reinout. Reinout was niet arrogant, maar gewoon erg zenuwachtig (hij had geen grip op situatie0). Pauw heeft het gesprek fantastisch scherp ingezet en af en toe Reinout daardoor uit zijn schulp gekregen. ik kan niet wachten op de volgende aflevering.

  top.

    /   Reply  / 
 11. Leoni Lichtveld

  Beste Jeroen,

  Met genoegen kijk en luister ik naar jouw programma. Jammer genoeg vond ik de uitzending met Bridget Maasland minder. Voor mij niet interessant genoeg maar goed sommige mensen hebben meer te melden dan anderen.
  Voorwat betreft de uitzending met Frits Barend was ik zeer geschokt over de uitspraak van Frits over Gretta Duizenberg. Ik vind Frits een fantastische verslaggever een zeer gerespekteerd mens. Maar zijn uitspraak over Gretta vond ik zo afschuwelijk. Ik voelde de haat en zo mogen we niet zijn als mens. zij kiest ervoor om voor de palestijenen op te komen en dat is goed, Frits zit met veel pijn en frustraties over het antisimitisme en dat begrijp ik ook. IK had van veel mensen iets boosaardigs verwacht maar niet van Frits Barend. Ik ben teleurgesteld, maar goed we zijn geen van allen volmaakt maar zo grof over iemand praten die toch hoe dan ook goed wil doen, dat vind ik een slechte zaak. Frits verlaagd zichzelf dan ook tot het categorie mensen die hijzelf ook vervoeid.
  Jammer

  Leoni

    /   Reply  / 
  1. M. Tailleur

   Verfoeit…

     /   Reply  / 
 12. remco

  Wat heeft ie een mega slecht interview met Reinout Oerlemans gegeven zeg.. Wat slecht.

    /   Reply  / 
 13. ton holleeder

  reinout oerlemans word in coma getrapt binnenkort

    /   Reply  / 
 14. J.H.M. Janssen

  Reinout Oerlemans was extreem angstig, gespannen en op zijn hoede voor Jeroen Pauw en zijn in het interview gestelde vragen.

  De angst voor eventueel voor hem onwelkome vragen die zouden kunnen komen deed hem totaal verkrampen en blokkeerde zijn denken.

  Hij lijkt iets te verbergen te hebben en/of ernstig psychische problemen te hebben.

    /   Reply  / 
 15. Betsy Khan

  Dit is betreffende het interview van Jeroen Pauw met Van Leers, ik kan het woord ‘de heer’ er niet bij uitspreken. Wat een hypocriete man is dit. Het is weer typisch een marionet van onze kleine fascist die aan de touwtjes trekt en ik ben bang dat hij zonder scrupules de Afghaanse moderne familie weer terug wil sturen naar de Hel van Afghanistan alleen ondanks het feit dat Van Leers dol op macht is en daar worden de familieleden van Sahar Hbrim Gel de dupe van tegen
  elke wet gaat dit in.Na 10 jaar is dit een grote schending van de kinderrechten volgens de Europese wetgeving. Maar daar zit onze
  grijze ‘puppet on a string’ niet mee. De jongste kinderen zijn n.l. hier geboren en in de meeste landen krijgen zij de nationaliteit.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>