Netflix-baas Reed Hastings in College Tour

Half september keert Twan Huys terug met College Tour en na acht seizoenen zijn de gasten nog niet op. In de komende reeks zijn in elk geval Netflix-baas Reed Hastings en komiek Jochem Myjer te gast. Ook de Chinese kunstenaar en activist Ai Weiwei laat zich bevragen door studenten, zo maakt Twan bekend tijdens de najaarspresentatie van de NPO.

Reed Hastings is mede-oprichter en CEO van Netflix, wereldwijd het grootste internet-televisienetwerk met ruim 83 miljoen leden in meer dan 190 landen. Het aanbod van Netflix bestaat onder andere uit Original-series, documentaires en speelfilms. Het innovatieve bedrijf opereert op het snijvlak van techniek en entertainment: Silicon Valley meets Hollywood. Met populaire series als House Of Cards, Narcos, Stranger Things en Orange Is The New Black weet Netflix de kijker aan zich te binden. Naast zijn werkzaamheden bij Netflix zit Reed Hastings ook in de raad van bestuur van Facebook en heeft hij een eigen educatiefonds.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>