Jochem Myjer in seizoensopener College Tour

Ooit willen weten hoe Jochem Myjer aan de top is gekomen? De cabaretier zit vanavond bij College Tour om vragen van studenten te beantwoorden. De grappenmaker vertelt over zijn studententijd en de verleidingen van het studentenleven, zijn ADHD en de keerzijde daarvan, het creatieve proces van het maken en de tol die hij levert als bekende Nederlander.

Jochem Myjer is één van de populairste komieken van ons land. Hij staat bekend om zijn ongeëvenaarde tempo en feilloze imitaties. Hij is geliefd bij jong en oud en zijn shows zijn steevast uitverkocht. Met zijn vorige show, Even Geduld Aub!, werd hij persoonlijker dan ooit en oogstte hij louter lovende kritieken. In 2015 kwam een grote droom uit met de verschijning van zijn eerste kinderboek, De Gorgels, dat werd bekroond met de Prijs van de Nederlandse Kinderjury. In dit boek is Jochems liefde voor de natuur goed zichtbaar; als vogelaar en fanatiek roofvisser zoekt hij die het liefst zo vaak mogelijk op. Op dit moment werkt Jochem aan zijn nieuwe voorstelling Adem in, Adem uit die volgend jaar in première zal gaan.

Verderop dit seizoen zijn kunstenaar Al Weiwei, Netflix-baas Reed Hastings, Geert Mak, Igone de Jongh en Khadija Arib nog te gast.

College Tour, 21.10 uur, NTR (NPO2)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>