Ed Sheeran in nieuw seizoen College Tour

Ed Sheeran geeft opnieuw een groot interview aan een Nederlands tv-programma. Dit keer is het Twan Huys, die met een zaal vol studenten de Britse superster gaat bevragen. Als Ed in Nederland is voor zijn Ziggodome-concerten wordt de uitzending opgenomen, bericht de NTR vandaag. Ook CNN-reporter Christiane Amanpour en Nobelprijs-winnaar Ben Feringa zijn gestrikt.

 

College Tour begint op 7 april op NPO2.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>