Sophie Hilbrand mag door met Het Instituut

het instituut sophie hilbrand joep van deudekom rob urgertEr komt een tweede seizoen van Het Instituut, het programma waarin Sophie Hilbrand 100 vrijwilligers onderwerpt aan wetenschappelijke experimenten. Joep van Deudekom en Rob Urgert zijn wederom verbonden aan de show, die op de donderdagavond van NPO1 wekelijks zo’n half miljoen kijkers trok. Niet bijster veel voor het vlaggenschip van de publieke omroep, daarom is het best verrassend dat er een tweede reeks wordt gemaakt. De inschrijving is inmiddels geopend.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>