College Tour strikt Arjen Lubach

Twan Huys is volop in de weer met het lopende seizoen College Tour. Nadat eerder deze maand al de aflevering met superster Ed Sheeran is uitgezonden, maakt NTR vandaag bekend dat Arjen Lubach en seksuoloog Ellen Laan zijn gestrikt voor een aflevering. 

 

Laatstgenoemde heeft zich vooral gericht op hoe je seksleven zo bevredigend mogelijk kan zijn, met name vanuit het vrouwelijk perspectief. Lubach is geselecteerd na zijn extreem succesvolle seizoen, met de viral Netherlands-second en de populaire Kamergotchi-app.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>