Ali B in seizoensafsluiter College Tour

In de laatste aflevering College Tour van dit seizoen laat Ali Bouali zich bevragen door de studenten. De rapper, beter bekend als Ali B, draait al bijna twintig jaar mee in de Nederlandse popindustrie en heeft zichzelf opgewerkt tot hitzanger, theatermaker, producent, coach, tv-persoonlijkheid en opiniemaker. Ali gebruikt het podium om Geert Wilders uit te dagen voor College Tour.

“Ik wil weten wat hij van mij vindt. Vindt hij dat ik ook weg moet? En zo niet, wie dan wel?” Ali vervolgt: “Als hij het niet over alle Marokkanen heeft, maar alleen over de criminelen, waarom zegt hij dat dan niet? Daar heb je een bijvoeglijk naamwoord voor.”

Presentator Tran Huys bekent aan Ali B dat de politicus al geruime tijd hoog op het verlanglijstje staat, maar tot op heden hapt hij nog niet toe.

Ali vertelt verder in College Tour over zijn rol bij The Voice of Holland en het verlies van zijn vader.

Bekijk de uitnodiging van Ali B:

College Tour, 21.05 uur, NTR (NPO2)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>