Coen Verbraak spreekt militairen voor Kijken in de Ziel

coen verbraakDeze zomer maakt Coen Verbraak een nieuwe serie Kijken in de Ziel en dit keer interviewt hij militairen. Coen gaat met ze in gesprek over het vak, maar ook over welke wissel dit trekt op hun privé-leven. Eerder zijn psychiaters, voetbaltrainers, advocaten, politici, artsen, topondernemers, journalisten, rechters, schrijvers en wetenschappers al langs geweest in het bejubelde interviewprogramma.

Kijken in de Ziel keert 24 juli terug op NPO2.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>