Annet Malherbe in nieuwe KPN-serie Babs

annet malherbe babsAnnet Malherbe is vanaf begin volgens jaar te zien in Babs, een feelgood dramaserie voor KPN Presenteert over een buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand: Loek Nieuwenhaag, gespeeld door Diederik Ebbinge.

Loek is populair als Babs, omdat hij de lookalike is van een bekende acteur die de hoofdrol speelt in de zeer populaire Nederlands film Voor Eeuwig Verbonden. De bekende trouwscène uit die film is voor veel mensen het toppunt van romantiek. Daarom reist Loek, op verzoek van trouwlustigen, bruiloften af om de scène na te spelen.

Annet speelt de rol van Layla, die Loek weet te strikken als Babs. In de Telegraaf vertelt ze: “Loek is een sneue man. Hij is net ontslagen bij het bedrijf waar hij werkte, maar dat dringt nog niet zo goed tot hem door. Ik zie hem lopen hier. Hij lijkt sprekend op een acteur, Anton Faber, die bekend is uit een film waarin hij een huwelijk sluit. Ik ga op hem af en zeg: ’ik heb werk voor je, als BABS, buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand’. Ik zie mogelijkheden en geld.”

Malherbe is blij met het werk dat voortkomt uit de nieuwe on demand-kanalen. “Ik ben zelfstandig ondernemer en moet ook gewoon werken. Na deze opnames in januari heb ik geen concrete plannen, maar daar word ik nu nog niet zenuwachtig van.”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>