KPN werkt aan nieuwe misdaadserie: Fenix

teun luijkx prinses op de erwtKPN is volop bezig om zijn on demand-kanaal te vullen met eigen content. Eerder zijn al de dramaproducties Brussel, De Mannentester en Babs aangekondigd, nu zegt KPN ook met crimeserie Fenix te komen. Hierin zijn hoofdrollen weggelegd voor Teun Luijkx en Rifka Lodeizen. De serie speelt zich af in Brabant en kent serieuze problematiek.

 

KPN heeft verder het VPRO-programma 24 Uur Met… overgenomen, dat voortaan wordt gepresenteerd door Peter Heerschop.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>