On demand: Nieuwe Buren en Gilmore Girls in première

nieuwe burenVrouwen die zin hebben in een weekend bingewatchen zitten goed, want vandaag zijn de series Nieuwe Buren 2 en Gilmore Girls on demand in premiere gegaan. Beide series zijn een grote verrassing; het boek Nieuwe Buren waar de RTL-serie op is gebaseerd, kent een ontknoping waarbij alle hoofdrolspelers omkomen. Toch is een groot deel van de cast weer vertegenwoordigd. Bij Gilmore Girls is het laatste seizoen, negen jaar geleden, zo verguisd door de fans, dat een comeback lange tijd is uitgesloten.

Het is dat regisseur Amy Sherman-Palladino blijkbaar weer zin heeft om het wel en wee rondom Rory en Lorelai nieuw leven in te blazen. En dat bijna de hele cast ook weer staat te popelen om aan de slag te gaan.

In het tweede seizoen Nieuwe Buren ziet alles er ogenschijnlijk nog hetzelfde uit in de Zonnewijk, maar de levens van de bewoners zijn behoorlijk overhoopgehaald. Nadat Eva ontwaakt uit haar coma, keert ze met geheugenverlies terug naar huis. Peter is voor onbepaalde tijd opgenomen in een Tbs-kliniek en ook Steef keert voorlopig niet terug naar huis. Hij zit in de gevangenis, maar is niet van plan om zijn straf rustig uit te zitten. De nietsvermoedende Eva ontmoet ondertussen haar nieuwe buren Steffi en Lex, en hun kinderen; de 11-jarige Max en baby Roos. Als Eva erachter komt dat haar nieuwe buren een geheim met zich meedragen, maakt ze daar gebruik van en smeedt ze een plan om haar langgekoesterde kinderwens in vervulling te laten gaan.

Gilmore-Girls-NetflixDe nieuwe reeks van Gilmore Girls luistert naar de naam A Year in the Life. Elke aflevering bestaat uit een jaargetijde. Een korte reeks dus, maar wel afleveringen van 90 minuten.

Bekijk de trailer van Nieuwe Buren:

Bekijk de trailer van Gilmore Girls:

Nieuwe Buren 2, on demand, Videoland
Gilmore Girls, on demand, Netflix

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>