KPN Presenteert komt weer met misdaadserie: Fenix

kpn presenteertEn alweer wordt een Nederlandse dramaserie aangekondigd. KPN Presenteert komt dit najaar met Fenix, een serie waarin de grens tussen boven- en onderwereld in Brabant steeds vager wordt. Hoofdrollen zijn er voor Teun Luijkx, Rifka Lodeizen en Hans Dagelet.

 

Tv-zenders en on demand-kanalen investeren fors in dramaproducties van eigen bodem, ze zien het als een middel om de kijker aan zich te binden. KPN Presenteert is de laatste tijd flink bezig met eigen series; onlangs zijn Brussel en Babs al gelanceerd, daarnaast zijn er verschillende nieuwe titels in productie genomen, zoals nu Fenix.

 

Wat KPN al prijsgeeft over Fenix: De Brabantse Officier van Justitie Peter Haag (Hans Dagelet) vecht in het geheim tegen het politie-apparaat om de corruptie van binnenuit bloot te leggen, dit met gevolg dat zijn reputatie bij politie & recherche door het slijk wordt gehaald. Zijn dochter Jara (Rifka Lodeizen) met wie hij weinig contact had maar een sterk gevoel voor gerechtigheid deelde, besluit om naar Brabant te gaan om zijn onschuld te bewijzen, ook al is het de plek waar ze gezworen had nooit meer naar terug te keren en niemand echt op haar komst zit te wachten.

 

Rens Segers (Teun Luijkx) leidt een rustig leven in Antwerpen, maar wordt teruggeroepen naar Brabant om de familie-eer te redden. Terwijl hij ooit juist was gevlucht omdat hij zich niet in hun gewelddadige milieu kon vinden. Lukt het Rens om z’n familie te redden uit de criminele oorlog die gaande is of blijft hij de eeuwige buitenstaander van de familie?

 

Langzaamaan raken Jara & Rens steeds meer verstrengeld in het Brabantse web van de justitiële en criminele wereld, die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en die reiken tot aan de havens van Antwerpen en de Spaanse Costa del Sol.

1 Reacties // Reageer

One thought on “KPN Presenteert komt weer met misdaadserie: Fenix

  1. Ad Bulten

    Opnames starten morgen,3-05-17, in Nispen tegen de Belgische grens.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>