Toekomst 24 Uur Met bij KPN Presenteert ongewis

peter heerschop 24 uur met Het ziet er niet goed uit voor 24 Uur Met. Het interviewprogramma heeft een doorstart gemaakt bij KPN Presenteert, maar ook daar lijkt het op te gaan houden. Presentator Peter Heerschop meldt woensdagavond op Twitter dat het kanaal gaat stoppen met de meeste eigen producties, waaronder 24 Uur Met. Die tweet verwijdert hij binnen enkele uren. “Blijkt bij nader inzicht nog niet helemaal zeker. Ik blijf hopen.”

KPN Presenteert heeft dit seizoen juist heel veel Nederlandse producties uit de grond gestampt, zoals dramaseries Brussel en Babs, maar ook LA Breakfast, Speakers, Soundcheckers en Clubhuis 16. Daarnaast zijn nieuwe dramaproducties De Mannentester (naar het boek van Heleen van Royen) en Fenix aangekondigd. KPN Presenteert heeft daarmee het grootste unieke on demand-aanbod van Nederland; Videoland primeurt veel series om deze later uit te zenden op RTL.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>