Doek valt definitief voor 24 Uur Met…

peter heerschop 24 uur met 24 Uur Met… keert niet terug bij KPN Presenteert. Presentator Peter Heerschop heeft vorige week al laten doorschemeren dat het er slecht uitzag voor het interviewprogramma, dat is nu bewaarheid. “Heel jammer”, laat hij weten op Twitter, met de toevoeging ‘zacht uitgedrukt’. 

 

24 Uur Met… is begonnen bij de VPRO met Wilfried de Jong, later Theo Maassen. Die omroep wilde een ander vormpje vinden voor een interviewshow waarna 24 Uur Met… aan de haal ging met het format.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>