KPN Presenteert beleeft avontuurtje met De Mannentester

eva van de wijdeven mannentesterVandaag ziet een nieuwe on demand dramaseries het levenslicht. KPN Presenteert zet De Mannentester in de markt, naar het gelijknamige boek van Heleen van Royen. Eva van de Wijdeven speelt de rol van Victoria Kramer, die op verzoek van echtgenotes, vriendinnen en andere belanghebbenden mannen test op hun monogamie en trouw.

De verleidelijke maar ongenaakbare Victoria voelt feilloos aan hoe ze de man in kwestie moet verleiden en is in staat om als kameleon tot die vrouw te transformeren. Manipulatie, verleiding en leugens leiden naar een genadeloze ontmaskering van haar slachtoffers.

In tien afleveringen ontrafelt zich ook een tragisch familiedrama, vol menselijke zwakheden, onbeantwoorde vragen en leugens. “Met een – zowel voor Victoria als de kijker – verrassend einde. Want ook in Victoria’s leven is niets wat het lijkt, en blijkt het liegen en bedriegen niet alleen aan mannen voorbehouden”, aldus KPN.

Bekijk de trailer:

De Mannentester, KPN Presenteert

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>