NOS zendt herdenking John Kraaykamp sr live uit

Vrijdag vindt het afscheid van John Kraaykamp sr plaats. De man was geliefd bij een groot publiek en dus zijn er ook veel mensen die afscheid willen nemen van de acteur. In het Delamar theater is daar gelegenheid voor. De NOS zendt vrijdag de herdenkingsdienst live uit op Nederland 2.

Tijdens het eerbetoon in Amsterdam spreken onder meer John Kraaijkamp jr, Joop van den Ende en Kraaijkamps beste vriend Lex Daniëls. Later op de avond – rond klok van zeven – is een samenvatting van de bijeenkomst te zien op Nederland 1. De presentatie van beide programma’s is in handen van Rik van de Westelaken.

Zie ook:
- Overlijden John Kraaykamp: TV Show en Bij het Zonnetje in Huis herhaald
- John Kraaykamp Sr. (86) rustig ingeslapen

1 Reacties // Reageer

One thought on “NOS zendt herdenking John Kraaykamp sr live uit

  1. jeanne

    Weer een tijdperk afgesloten gelukkig nog leuke momenten op tv ,dat je nog kunt lachen met john kraaykamp.
    Respect voor John de tijdkomt NOOIT meer terug
    Rust Zacht

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>