Gregor Frenkel Frank (82) overleden

Gregor Frenkel Frank is afgelopen zaterdag op 82-jarige leeftijd overleden, maakt zijn familie vandaag bekend. De acteur is al jaren niet meer te zien geweest op de Nederlandse televisie, maar werkte in de jaren ’90 mee aan het legendarische consumentenprogramma Ook Dat Nog! Hij was onderdeel van de vaste cast en maakte heel wat wisselingen van de wacht mee. Toentertijd heb ik me altijd verwonderd over zijn naam en veel bewondering gehad voor zijn acteerspel. Gregor wist een typetje binnen luttele seconden neer te zetten.

Ook Dat Nog!-collega Hans Böhm reageert tegenover persbureau ANP: “Het was een origineel mens met een groot gevoel voor humor. Dat kwam ook goed van pas in zijn werk als reclameman. De naam van het programma Ook dat nog, heeft Gregor verzonnen. Gek genoeg was hij blij met het succes van dat programma, maar praatte hij er ook vaker over als ‘zuur verdiend stuk brood’. Waarom weet ik ook niet.”

1 Reacties // Reageer

One thought on “Gregor Frenkel Frank (82) overleden

  1. Anneke

    Rust zacht.
    Heel veel sterkte voor de nabestaanden.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>