Aangepaste tv-programmering door overlijden Piet Römer

Het overlijden van Piet Römer gaat niet onopgemerkt voorbij op televisie. Alle actualiteitenrubrieken besteden aandacht aan het verlies van de Amsterdamse acteur, maar ook de reguliere programmering wordt gewijzigd. RTL 4 zendt de laatste (dubbele) aflevering van Baantjer uit om 21.30 uur. Mijn Leven in Puin begint daardoor eenmalig om 20.30 uur, de herhaling van Uitstel van Executie komt te vervallen.

Nederland 1 zou met een herhaling van Villa Felderhof komen, maar op verzoek van de familie Römer is dit teruggetrokken. Morgen wordt op Nederland 2 wel een Opium Special uitgezonden. De Vara komt vanavond om 00.10 uur met het programma TV Monument Piet Römer.

Zie ook:
- Acteur Piet Römer (83) overleden

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Aangepaste tv-programmering door overlijden Piet Römer

 1. Pieter

  Toch nieuwsgierig waarom villa felderhof liever niet herhaald mag worden…

    /   Reply  / 
 2. Jeroen

  Ja dat zou ik ook wel willen weten.. Misschien omdat Piet daarin bepaalde uitspraken doet ofzo? Ik zit in ieder geval om 21.30 voor de tv..

    /   Reply  / 
 3. Jan

  Omdat als er een bekende Nederlander doodgaat altijd de Villa Felderhof herhaald wordt waarin hij/zij zat. De familie wordt daar misschien een beetje weeig van.

    /   Reply  / 
 4. orv

  rip

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>