Menno Buch overleden

Op 62-jarige leeftijd is Menno Buch overleden. De programmamaker kreeg meer dan eens te maken met kanker en heeft die strijd moeten opgeven. “Vanavond, dinsdag 8 juli 2014, heeft mijn grootste liefde Menno Buch (62), gedwongen door zijn duivelse ziekte, afscheid genomen van het leven”, schrijft zijn vrouw in een verklaring. Het overlijden komt voor veel mensen totaal onverwacht.

Menno Buch maakte in de jaren ’90 furore met het taboedoorbrekende Sex voor de Buch. De laatste jaren was hij weer bij RTL 4 te zien met Buch in de Bajes, waarin hij de kijker een uniek kijkje in de penitentiaire inrichtingen van ons land toonde.

Voordat zijn televisiecarrière van de grond kwam, had Buch naam gemaakt als exploitant van 06-telefoonlijnen. Hij was ook de broer van de in 2002 overleden schrijver en programmamaker Boudewijn Büch.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>