Regisseur Guus Verstraete (69) overleden

De bekende regisseur Guus Verstraete is op 69-jarige leeftijd overleden, zo maakt een woordvoerder de familie vandaag bekend. Hij is eerder deze week opgenomen in het ziekenhuis met hartproblemen. Guus, de man van Simone Kleinsma, heeft een enorme staat van dienst in ‘Hilversum’.

Hij is de regisseur van de Bassie & Adriaan-series, Wedden Dat?, de Surpriseshow, Ron’s Honeymoon Quiz en verschillende programma’s van Paul de Leeuw en André van Duin. Verschillende presentatoren reageren dan ook geschokt op dit onverwachtse nieuws.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>