Acteervedette Kitty Courbois (79) overleden

Kitty Courbois is niet meer onder ons. De 79-jarige actrice is na een kort ziekbed overleden, meldt Lindanieuws. Courbois speelde in tal van bioscoopfilms maar ook tv-series. Zoals Het Wassende Water, Spijkerhoek, Gooische Vrouwen en meer recent Dokter Tinus. Ook was ze sinds de oprichting betrokken bij Toneelgroep Amsterdam, waar zelfs een prijs naar haar is vernoemd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>