Eigen decors voor Vara en EO/WNL voor Uitgesproken Vara

De Vara gaat een eigen studio op het Mediapark gebruiken voor Uitgesproken Vara. De EO en WNL delen hun decors voor Uitgesproken EO en Uitgesproken WNL. De programma’s nemen vanaf september het plekje in van Netwerk. Villamedia meldt dat de meerkosten voor het dubbele decor 30.000 euro bedragen, maar het zou toch geen verspilling betreffen.

“Ik zie de krantenkoppen al weer voor me, maar dit is echt de goedkoopste oplossing”, zegt eindredacteur Wim van Klaveren. In de studio van Uitgesproken Vara neemt de omroep namelijk ook nog andere titels op.

Jan Tromp presenteert Uitgesproken Vara, waar Andries Knevel en Tijs van den Brink de presentatie van Uitgesproken EO op zich nemen.

Zie ook:
- Jan Tromp presentator Uitgesproken Vara
- Uitgesproken Vara op tijdslot Netwerk
- Nieuwe omroep WNL maakt Uitgesproken WNL
- NCRV brengt Altijd Wat op tv

1 Reacties // Reageer

One thought on “Eigen decors voor Vara en EO/WNL voor Uitgesproken Vara

  1. madjo

    Leuk, die verwarring tussen decor en studio.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>