Journaal op 3: Eva Jinek eruit, Mustafa Marghadi erin

Het NOS Journaal op 3 krijgt een nieuw gezicht in de vorm van Mustafa Marghadi, die je nu misschien kent van Het Klokhuis. Hij wordt één van de drie vaste gezichten van dit nieuwsbulletin op Nederland 3. Annechien Steenhuizen en René van Brakel zijn de twee andere presentatoren. Mustafa komt in de plaats van Eva Jinek en Herman van der Zandt die in het recente verleden ook het NOS Journaal op 3 presenteerden. Zij zijn beiden inmiddels als presentator ‘overgestapt’ naar het NOS Journaal.

Mustafa: “Ik ben enorm blij dat ik aan de slag mag gaan bij het NOS Journaal op 3. Het combineert mijn liefde voor de journalistiek met mijn plezier om te presenteren, bij een programma dat erg bij me past. Het is fris, modern, dynamisch en eigenzinnig.”

NOS-hoofdredacteur Hans Laroes zegt: “Mustafa heeft bij de NOS al bewezen een gedreven journalist te zijn. Daarnaast beschikt hij over een uitstraling die hem erg geschikt maakt als presentator. Ik vind zijn komst dan ook echt een versterking voor het team van het NOS Journaal op 3.”

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Journaal op 3: Eva Jinek eruit, Mustafa Marghadi erin

  1. Benjamin

    Is dat het broertje van Aicha Marghadi van het Sportjournaal en AT5?

      /   Reply  / 
  2. Lotte

    @Benjamin Ja Mustafa is het broertje van Aïcha Marghadi. =)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>