MTV-babe Nadia verkiest PowNed boven SBS

Het is snel gegaan met de carrière van Nadia Palesa Poeschmann. Begin vorig jaar ging ze aan de slag bij MTV, waar je als beginnend programmamaker doorgaans drie jaar zit en dan doorstroomt. Maar Nadia flikt het ‘m in anderhalf jaar. Haar deelname aan De Schat van de Oranje bij SBS 6, dat ze won, zorgde voor de nodige bekendheid. En nu maakt ze de overstap naar PowNed, waar ze voor PowNews brutale items gaat maken. De rubriek had een vacature openstaan na het vertrek van Jojanneke van den Berge en Daan Nieber.

Volgens Nadia had ook SBS interesse in haar, maar vindt ze PowNed spannender.

Ze vertelt in het AD: “SBS was een logische volgende stap geweest en er was wat geflirt met mij, maar toen kwam PowNed op mijn pad. Het is echt het enfant terrible van het publieke bestel. Dat past helemaal bij mij.”

Nadia heeft zin in haar werk als verslaggever voor PowNews, een baantje waarmee je doorgaans niet overal met open armen wordt ontvangen. “Ik zal soms van een drol een gebakje moeten maken als ik tijdens reportages nauwelijks mensen tref. Dat kan ik wel. Ik zal nog iets meer dan normaal mijn beleefdheidsvormen moeten laten varen. Mijn proefitem waarin ik Diederik Samson kon lastigvallen, viel in elk geval goed in de smaak.”

Zie ook:
- Weer verslaggever weg bij PowNews: Daan Nieber
- Jojanneke van den Berge naar RTL? Screentest al gedaan
- Babette, Janice en Nadia in finale De Schat van de Oranje
- Toch nieuw gezicht bij MTV: Nadia Palesa Poeschmann

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “MTV-babe Nadia verkiest PowNed boven SBS

 1. Levi

  Leuk! Nadia is echt een leuke verschijning die bij mtv niet voldoende kansen heeft gekregen. Ben wel benieuwd hoe Nadia het gaat doen als reporter bij Powned. Ze is toch iets zachtaardiger als een Jojanneke, maar wie weet..

  Overigens had SBS haar best goed kunnen gebruiken. Waar RTL veel ‘jong talent’ heeft, heeft sbs dat helemaal niet..

    /   Reply  / 
 2. vinn

  Als SBS echt intresse in haar had, was het vast niet met een goed progamma want anders had ze wel naar SBS gegaan denk ik

    /   Reply  / 
 3. bibi

  Vind haar helemaal niks, ze praat zo raar een beetje sloom

    /   Reply  / 
 4. Donny Kucharek

  Als ze slim is, gaat ze niet bij Powned werken.
  Dat is alsof je een strafblad hebt.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>