Nick Renooij verlaat NOS Jeugdjournaal

foto: NOSEén van de bekendste gezichten van het NOS Jeugdjournaal vertrekt. Nick Renooij verlaat het programma. Hij is in 2004 bij het Jeugdjournaal begonnen, werd in2 007 verslaggever en presenteert sinds 2010 onregelmatig een uitzending.

 

Nick is komende dinsdag al voor het laatst te zien. Daarna begint hij aan een nieuwe baan in Den Haag, meldt het Jeugdjournaal zelf.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>