Max-serie Heer & Meester krijgt finale als film

heer en meester maxDe Max-serie Heer & Meester krijgt geen derde seizoen. Toch hoeven fans van de spektakelserie met Daan Schuurmans niet helemaal te treuren, want er komt nog wel een tv-film rondom zijn alter ego Valentijn Rixtus Bentinck. “Het wordt een echt slot”, belooft Max-baas Jan Slagter in De Telegraaf. “In de film wordt onder meer duidelijk wat de achtergrond is van Valentijn.” De film van Heer & Meester staat gepland voor 2018.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>