Telefilm Off Track: Roadmovie backpackende vrienden in de penarie

matthijs van de sande bakhuyzen telefilm off trackMatthijs van de Sande Bakhuyzen en Reinout Scholten van Asschat hebben de hoofdrollen te pakken in Off Track, een telefilm in de zendtijd van EO, vanavond te zien op NPO3. De acteurszoons vertellen het verhaal over een roadmovies backpackende vrienden en een lokale prostituee.

Op reis met twee vrienden door Zuid Amerika heeft twintiger Luuk de tijd van zijn leven. Tot hij buiten de gebaande paden van de backpack trail wordt geconfronteerd met een rauwe werkelijkheid. Een stapavond eindigt onbedoeld in een illegaal bordeel. Als Luuk besluit een van de meisjes te redden, blijkt de situatie ingewikkelder dan hij dacht en komt ook de vriendschap op het spel te staan. Heeft Luuk als verse wereldverbeteraar what it takes? Of draait het hem vooral om zijn eigen goede gevoel?

Telefilm: Off Track, 20.30 uur, EO (NPO3)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>