Marc Klein Essink invaller bij Tijd voor Max

marc klein essinkMarc Klein Essink gaat aan de slag voor Omroep Max. Hij valt deze week in bij Tijd voor Max, brengt De Telegraaf vandaag paginagroot. Het blijkt dat Marc groot fan is van de omroep. “ Max-oprichter Jan Slagter heeft echt iets moois neergezet. Het clubgevoel dat vroeger bij het ’jonge en wilde’ Veronica hing, herken ik nu als ik bij MAX binnenstap. En de programma’s scoren bijna allemaal fantastisch.”

De presentator benadrukt dat het echt gaat om een invalklusje. “Ik doe het vijf afleveringen en dat is precies genoeg. Ik word ook wel eens door andere omroepen gevraagd, maar ik zeg eigenlijk altijd nee. Als ik een studio binnenloop en ik zie al die mensen, de lampen en de camera’s, dan voelt het wel prettig, hoor. Alsof ik een huis bezoek waar ik ooit heb gewoond. Maar tegelijkertijd vind ik mijn huidige leven ook erg aangenaam.”

Marc Klein Essink is beroemd geworden door Medisch Centrum West en presenteert in de jaren ’90 goed bekeken shows voor de Staatsloterij. Enkele jaren geleden duikt hij op bij SBS 6 voor De Lijf Show. “Dat vond ik in het begin wel leuk, maar na verloop van tijd hadden we zo’n beetje alles besproken en dan wordt het toch meer een formule invullen. Ik ben liever iemand die dingen in beweging zet, de boel opstart.”

Tijd voor Max, 17.10 uur, Max (NPO1)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>