NPO1 komt met nieuwe spelshow: Wie Weet Het Beter

WIE WEET HET BETERProducent Warner Bros werkt aan een nieuwe spelshow voor NPO1 onder de naam Wie Weet Het Beter. Hiervoor zoekt het tv-bedrijf quizfanaten die over basiskennis, zelfkennis en mensenkennis beschikken.

“Is een geheim veilig bij jou? Hoe assertief ben jij? Durf jij jezelf en je kennis over de ander bloot te geven?”, luidt de oproep. Het is de bedoeling dat geïnteresseerden zich als koppel opgeven. “Kennen jullie elkaar, maar ook jezelf als geen ander? Dan zijn jullie misschien wel de kandidaten die Wie Weet Het Beter? zoekt.”

Voor welke omroep deze quiz in productie wordt genomen, is niet bekend.

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “NPO1 komt met nieuwe spelshow: Wie Weet Het Beter

 1. Rob van Gurp

  Ik kreeg per mail een uitnodiging me op te geven voor deze nieuwe quiz. Ik probeerde dat te doen maar de gegeven link werkt niet en nu weet ik niet hoe ik me kan aanmelden.

    /   Reply  / 
  1. Miriam

   Hoi Rob, het formulier eerst downloaden en opslaan. dan invullen (en opslaan natuurlijk ;-) )en weer als bijlage terug sturen. Succes!!

     /   Reply  / 
 2. ria schurer

  Ik had ook via de mail uitnodiging gehad…..geen link gezien, werd gelijk naar email “gestuurd” dus maar gewoon een mailtje gestuurd met onze gegevens. Geen idee of het dan goed komt??

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>