Nieuwe soap Dave Roelvink online bij RTL

dave roelvinkHeel lang was het onduidelijk: komt er wel of geen nieuwe soap rondom de Roelvinkjes? De familie zelf wil wel, maar RTL heeft lange tijd de boot afgehouden. Tot nu toe. Dave Roelvink gaat het huis uit en dat avontuur is online te zien bij RTL XL. Dave gaat dus vloggen, elke donderdag een nieuwe aflevering. De soap luistert naar de naam Dave het Huis Uit.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>