Spaans avontuur Samantha & Michael op RTL 5

samantha michael barbieDenk je Samantha de Jong, dan denk je Den Haag. Toch verruilt de realityster haar thuisplaats voor het zonnige Torremolinos, waar ze met haar gezinnetje neerstrijkt voor een nieuwe RTL 5-serie. Daar jagen ze hun droom achterna: een feestcafé. Met alle gevolgen van dien.

De kijker heeft Samantha en Michael al eens op Spaans avontuur kunnen volgen tijdens een vakantie. Toentertijd was haar roem nog een stukje groter en vielen Hollandse toeristen haar constant lastig. Voor het stel reden genoeg om de vakantie abrupt te beëindigen.

Hoe het nieuwe Spaanse avontuur afloopt, is vanaf vanavond te zien.

Samantha & Michael: Enkeltje Torremolinos, 20.30 uur, RTL 5

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>