Peter Jan Rens krijgt eigen reality soap

peter jan rensEén van de meer spraakmakende figuren uit BN’er-land krijgt een eigen soap. Peter Jan Rens laat de camera toe in zijn leven voor een meerdelige serie, melden bronnen aan deze blog. De voorheen gevierde tv-presentator is tegenwoordig in het nieuws door schuldeisers, relatieproblemen en conflicten met huurbazen. In de reality soap krijgen we te zien wat voor gevolgen dat heeft.

Peter Jan Rens is vandaag de dag weer actief met de Grote Meneer Kaktus Show, waarvoor hij in zijn blauwe pyjama door het land trekt. In de jaren ’80 was dit een succesvol kinderprogramma.

Enkele jaren terug was Peter Jan met zijn vriendin Virginia te zien in Jouw Vrouw Mijn Vrouw VIPs, een opzienbarende aflevering. Nu komt er dus een hele soap aan. Onduidelijk is nog welke zender dit afneemt, al zou het mij niet verbazen als de avonturen van Peter Jan Rens en zijn gezin op de vrijdagavond van SBS 6 terechtkomen.

Update: Het blijkt dat RTL 5 de soap van Peter Jan Rens heeft aangekocht. Vanaf januari 2017 is deze wekelijks te zien.

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Peter Jan Rens krijgt eigen reality soap

  1. Cees

    Komt bij RTL5.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>