Frans Bauer flirt met idee nieuwe soap

frans bauerHet lijkt er op dat de Bauers de camera weer toelaten in hun leven. Bij Naar Bed Met Irene laat Frans in elk geval doorschemeren open te staan voor een nieuwe real-life soap. “Ik zou het leuk vinden”, vertelt de volkszanger. Irene voert de druk op door te zeggen dat ze in de wandelgangen al wat heeft vernomen. Lachend geeft Frans toe: “We zijn er nu over na aan het denken, of we dat weer willen.”

Frans Bauer heeft sinds een jaar het vloggen fanatiek opgepakt. Op zijn eigen YouTube-kanaal laat hij zien wat hem en het gezin zoal bezighoudt, in filmpjes van telkens zo’n 10 minuten.

Irene Moors sluit het onderwerp af door te benadrukken hoe leuk het zou zijn als Frans die soap bij SBS onderbrengt. Zijn Toppers-collega’s hebben de overstap van AvroTros naar SBS al gemaakt, net als tv-directeur Remco van Leen. Frans gaat tegenover Irene niet verder in op die geste.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>