Johan Derksen: Loden Leeuw is terecht

Johan Derksen is de meest irritante bekende Nederlander in een reclamespot van het afgelopen jaar. De voetbaljournalist heeft daarom de Loden Leeuw ontvangen van Antoinette Hertsenberg in het programma Radar. “Dat is verdiend”, geeft Derksen meteen ruiterlijk toe. Hij won van andere BN’ers als Arie Boomsma, Kim Holland en Robert Kranenborg.

Derksen was te zien in een commercial voor de Nederlandse Energie Maatschappij. Hij geeft aan om en nabij de 50 duizend euro ontvangen te hebben. “Daarmee zaten ze voor een dubbeltje op de eerste rij, ik begreep dat mijn voorgangers minstens het dubbele hebben verdiend.” Spijt heeft hij niet. Voor een ochtendje werk harkte hij een flink bedrag binnen, waarbij de negatieve kanten volgens Derksen niet opwegen tegen de voordelen.

De meest irritante tv-commercial is overigens die van Zalando in het nudistenkamp geworden. De medewerkers op het Duitse hoofdkantoor namen de Loden Leeuw met enige trots in ontvangst. Volgens het kledingbedrijf zijn de reacties op de tv-reclame overwegend goed.

Zie ook:
- Radar straft irritante reclames af met Loden Leeuw 2011

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Johan Derksen: Loden Leeuw is terecht

 1. Willeke

  Helemaal mee eens! In welke reclame zat Kim dan?

    /   Reply  / 
  1. SHIZZLE

   Oja Zalando… Als zo’n reclame ziet, dan ga je daar toch je schoenen niet kopen! VERSCHRIKKELIJK IRRITANT!!

     /   Reply  / 
 2. king size

  Johan Derksen is een moneymaker! en de NEM is een bedriegerzootje dat staat uitgebreid
  op het internet IK ZEG NIET DOEN!

    /   Reply  / 
  1. Robbieboy

   Alleen wist Kim hier niks vanaf. Deze beelden schijnen uit een van haar “films” te komen. Ook Renee Froger had geen toesteming gegeven voor het gebruiken van de beelden van een van zijn concerten!!

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>