Martine Bijl stopt met spotjes Hak

Martine Bijl zal vanavond afscheid nemen als het boegbeeld van Hak groentenconserven. Bijna 30 jaar maakte ze reclame voor de fabrikant, maar op Prinsjesdag neemt ze afscheid van het merk en het publiek. “Ik zal ze missen na al die mooie jaren. Maar aan alles komt een eind en als het tegenvalt, mogen ze altijd terugkomen”, aldus de presentatrice van Heel Holland Bakt.

RTL Boulevard had gisteren de primeur van het afscheidsspotje, welke een heel dikke knipoog naar de troonrede bevat. In de reclame zitten de nodige woordgrappen. Vanavond is vanaf 19:40 uur op Nederland 1, 2 en 3 en op RTL 4, 5, 7 en 8 nog één keer de laatste commercial met Martine laten zien.

Bekijk het spotje:

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Martine Bijl stopt met spotjes Hak

 1. Alex

  Martine Bijl, wat een topwijf. Ze moet echt meer op tv…

    /   Reply  / 
 2. Harry Bouwhuis

  Martine,
  een sterke tante om de merknaam Hak in ieders geheugen te prenten. Ook degene die als zij in beeld verscheen wild op een knop van de afstandbediening drukten, zullen lange tijd de laatste zin “Je moet de groenten van Hak hebben” in de oren klinken.

    /   Reply  / 
 3. Inge

  Een super goed afscheidsfilmpje!!!
  Ik denk dat de volgende reclamespotjes zonder Martine lang niet zo “sterk” zullen zijn. Deze mevrouw is toch in combinatie met het reclamespotje van Hak niet te evenaren…….

    /   Reply  / 
 4. Emile

  Echt lachen met haar, zat Zonnetje in Huis te kijken, wat een humor heeft ze.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>