Ronald Koeman nieuw boegbeeld Hak

Martine Bijl heeft nog maar net haar hielen gelicht of Hak heeft al een nieuw boegbeeld gevonden. Voetbalheld Ronald Koeman gaat de groentenconserven aanprijzen. “Ik ben van jongs af aan opgegroeid met de groenten van Hak en nog steeds staat bij ons elke week zeker één keer een lekkere Hollandse maaltijd met aardappelen, groenten en vlees op tafel. En laten we eerlijk wezen, op zijn tijd is dat heerlijk”, laat Koeman weten. De eerste commercial is inmiddels opgenomen en zal woensdag voor het eerst te zien zijn.

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Ronald Koeman nieuw boegbeeld Hak

 1. Wars van Poeha

  De keuze voor Koeman is een logische. Ronald is het inmiddels gewend om wekelijks te worden ingemaakt….

    /   Reply  / 
  1. unheilig

   grappoig joh…….GAAAAAAAPPPP!!!!

     /   Reply  / 
 2. Koen Koper

  Waarom moeten zogenaamde BN-ers die al een heel goed inkomen hebben, miljoenen op de bankrekening, nu ook nog geld verdienen met commecials. Het maakt niet uit wie het is, maar men blijft zich verrijken. Dan zijn het Frogers dan weer Joling, Gordon of een andere BN-er. Iedereen kan een tekstje oplezen, maar wellicht moet je bekend zijn om dat te mogen doen. In deze moeilijke tijden zou men deze wijze van geld verdienen aan en simpele Nederlander moeten overlaten. Die waarschijnlijk dit soort producten ook eet, maar van een goedkoper merk. De achtergrond en kwaliteiten van Koeman hebben hier niets mee te doen, maar zijn bankrekening wel.

    /   Reply  / 
 3. geke

  Gaat dit geld naar een goed doel?
  Of gaat hij dit ook nog in eigen zak steken!!!!!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>