Glansrol voor dieren in reclame bij Gouden Loeki 2013

Nadat eerder deze week al de Loden Leeuw is uitgereikt voor de meest irritante tv-reclame, is er vanavond een prijs voor wat men de leukste reclame vindt. De Tros zendt de Gouden Loeki uit, waarvoor Art Rooijakkers is aangetrokken als presentator. Hij krijgt hulp van special reporter Georgina Verbaan.

Art staat te trappelen voor de presentatie van het gala: “Hoe ongelooflijk spannend het is om een publieksprijs te winnen weet ik uit eigen ervaring. Ik vind het dan ook een grote eer om dit jaar de enige echte publieksprijs voor reclame uit te mogen reiken.”

En ook Georgina kijkt uit naar vanavond. “Ik heb veel zin om deel uit te maken van zo’n grote show. Speciaal voor de Ster Gouden Loeki laat ik met spraakmakende reportages de wereld achter de reclame zien.” Daarbij is speciale aandacht voor de training van dieren, die zich vaak prima lenen voor commerciële uitingen.

Gouden Loeki, 20.30 uur, Tros (NL1)

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Glansrol voor dieren in reclame bij Gouden Loeki 2013

 1. Stewie

  Jammer van Art Rooijakkers weer. En omgekeerde wereld dat Georgina Verbaan special reporter is!

    /   Reply  / 
 2. Georgina

  Jammer van Stewie weer. Leuk dat Art het presenteert en wat een leuke verslaggeefster.

    /   Reply  / 
 3. Rob

  Asjemenou!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>